رئیس جمهور بلحاظ اینکه بالاترین مقام اجرایی کشور و بطور کلی دومین مقام کشور بلحاظ جایگاه پس از مقام معظم رهبری است ، امکانات و نقشی که در حمایت و هدایت رسانه ها میتواند داشته باشد نقشی اساسی در روند رشد و توسعه یا توقف ، تغادل یا افراط گری رسانه ها ایفا میکند. رئیس جمهور بجز امکانات صدا و سیما که آنهم در آن سهم پخش و امکان مناسب بهره برداری خبری و تولیدی دارد رسانه ها و امکانات متعدد و متنوع دولتی در اختیار دارد همچنین از طریق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نقش اصلی در سیاستگزاری و حمایت و هدایت رسانه ها را بر عهده دارد .
با همه آنچه که بر شمردیم و امکانات و توانایی های دیگری که در اختیار رئیس جمهور و کابینه اوست بیش از همه رویه ، بینش و مشی شخص رئیس جمهور و وزیران و دیگر اعضای دولت در نشان دادن تحمل در برابر سلیقه های مختلف ، نقد و بررسی کار دولت و تعامل با ارباب رسانه در شکل گیری رسانه موثر ،آزاداندیش و مدافع منافع ملی کشور نقش دارد .
انجام مصاحبه های زنده و رو در روی شخص رئیس جمهور و مسئولان دیگر و پاسخ گویی بی واسطه به خبرنگاران و ارباب رسانه می تواند موثر و ساز نده باشد. دستچین نشدن مصاحبه گران و انتخابی نبودن سوالات و اعتبار دادن به رسانه ها بعنوان امین مردم و نمایندگان فکری و فرهنگی نیز جریان ساز است. توانایی رسانه در بعد ملی زمانی بروز پیدا می کند که توسط صاحبان قدرت تحمل شود و امکان نقد و بررسی از سوی کارشناسان و نقادان وجود داشته باشد داشته باشد.
مشی مدارا ، احترام به آرا دیگران و توجه به دیدگاه های کارشناسی همچنین حمایت رییس جمهور و کارگزاران وی از رسانه ها در جهت منافع مردم می تواند نقش مهمی در توسعه و پیشرفت کشور داشته باشد . بررسی عملکرد دولت های هفتم و هشتم (اصلاح طلبان ) و دولت های نهم و دهم (اصولگریان ) شور و نشاط رسانه و مقایسه میزان توجه و اعتماد مردم به رسانه ها در دو دوره مذکور می تواند برای آینده مفید باشد. تغییر نگاه به رسانه در دولت ها حتی به طور مستقیم بر نوع عملکرد و مشی صدا و سیما بعنوان رسانه ملی که زیر نظر دولت نیست تاثیرگذار و جهت دهنده است.
جناب آقای فانیان
با سلام
دوره دوری طولانی شده چگونه می توانم با شما تماس داشته باشم.
با تشکر دشتی زاده