این روزها سریالی به نام هفت سر اژدها از شبکه سه سیما پخش میشود که گرچه مواردی از نقد اجتماعی را نیز به همراه دارد ولی دغده سیاسی خاص نویسنده و کارگردان سریال به وضوح بر سایر جنبه های داستان حاکم است ، سریال به دلایل مختلف از جمله طولانی شدن دوران کرونا و طبعا مشکلات و حواشی دیگر بیش از معمول به طول انجامیده است . برخی بازیگران حاضر در سریال چند سالی است که به رحمت خدا رفته و در قطعه هنرمندان آرمیده اند .
مشکل این نوع سریال یا انواع تولیدات تلویزیونی مشابه این است که بنابر تشخیص نویسنده و کارگردان جهت گیری ها ، نقدها و به تصویر کشیدن برخی اقدامات منفی ، ارتباطی ، رانتی و امثال این رفتارهای خارج از قانون ، در نگاه و قلم نویسنده کمابیش به جریانی منتسب می شود که در مقابل تفکر سازنده قرار دارد، اما طولانی شدن تهیه ، تولید و نهایتا پخش سریال به گونه ای رقم خورده است که زمان پخش آن، زمان به قدرت رسیدن و حاکم بودن تفکر مورد حمایت و رفاقت سازنده است . در این شرایط با توجه به تداوم همه موارد قابل نقد مطرح و مورد کنکاش بر عمق خرابی ها و گستره تخلفات نیز افزوده شده و تماشگر به جای نشانه رفتن ذهنش به مصادق دلخواه سازنده ، توجه اش بیش از پیش معطوف به مشکلات ، مسایل و مصایب ناشی از اقدامات جاری حاکمان حاضر و ضعف های جدی آنان در زمامداری کشور ر ، جلب میشود . البته این نمونه و بار اول تولیداتی از این دست نیست ، قبلا نیز سریال های گاندوی یک و دو همین مسیر را طی کردند و متحمل نقدهای اساسی و اوضاعی غیر قابل باور پس از پخش شدند.
سریال به لحاظ قصه پردازی و کیفت تولید دارای برخی ضعف های مشهود است ، همچنین طولانی شدن پروسه تولید و دراختیار گرفتن لوکیشن های متعدد و گران قیمت باعث گرانی و هزینه بالای پروژه شده است .
علاوه بر این ها آنچه که تا این زمان مشخص است ، سریال یادشده ، توقع سیما را در جذب تماشگر و پخش موفق برآورده نکرده است . اصولا تولیدات سیاسی مشابه با اهدافی صنفی یا جناحی شاکله ماندگار ندارند و زود فراموش می شوند .